REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Wat een verrassing! Zidane zwaait na derde opeenvolgende Champions League-trofee af als trainer Real Madrid

Real MadridZinedine Zidane is niet langer trainer van Real Madrid. De Fransman (45) geeft er zelf de brui aan. Enerzijds een grote verrassing, zoals Zidane op de halfuur durende persconferentie zelf zei een "vreemd" moment, anderzijds haakt de ook ex-speler van 'de Koninklijke' op een absoluut hoogtepunt af - mooier kan moeilijk. 'Zizou', die in januari zijn contract nog verlengd had tot 2020, won zaterdag in zijn derde seizoen Real voor de derde keer de Champions League. Geen trainer deed ooit beter. Wat Zidane nu zal doen, is voorlopig niet duidelijk.  

69 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    die gaat naar parijs samen met ronaldo wedden???????????????
  • jos jansen

    6 jaar geleden
    martinez mag er naar toe.
  • walter De Witte

    6 jaar geleden
    Denk dat hij zal afwachten hoe Frankrijk het doet op het WK. Na een rustperiode zal hij waarschijnlijk bondscoach van Frankrijk worden. Zo heeft hij 4 volle jaren om les bleus op te leiden tot een homogene groep.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Dat noemt men dan stoppen op een hoogtepunt. De ploeg moet verjongd worden en zullen de CL niet meer winnen. Hij heeft altijd met dezelfde spelers gewerkt en nu die gaan vertrekken zal hij moeilijk beter kunnen doen. Slim gezien van Zizou. Hij zal naar "les blues" trekken en die gaan Europees kampioen worden in 2020!
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Zou Heintje al aan het dromen zijn ?