Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. © Photo News

Theo Francken haalt uit naar rectoren die vroegen om gezin Mawda te regulariseren: "Ze zullen boemerang terug in gezicht krijgen"

Theo Francken (N-VA) heeft in een reeks tweets uitgehaald naar de Belgische rectoren die in een open brief aan premier Charles Michel gevraagd hebben om het gezin van Mawda te regulariseren. "Als de rectoren een politiek spelletje willen spelen over migratiedossiers, zullen ze de boemerang terug in hun gezicht krijgen", aldus Francken.

95 reacties

  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Rector. Toch een zwaar beroep ze..
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Och mr. Heremans, het is al erg genoeg dat rectors niet meer mogen opkomen voor hun eigen mening en onmiddellijk bedreigd worden door een staatssecretaris met de terugkeer van een boemerang - wat dat ook moge betekenen. Onvoorstelbaar en totaal ongeoorloofd in een vrije democratie en rechtsstaat als België.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Deze rectoren hebben een te zwaar beroep denk ik . Zij zouden ook zo graag het land besturen ... Maar dat Franken weer wil stunten is duidelijk !
  • Lieven tanghe

    6 jaar geleden
    dat de rectoren dit gezin dan onderhouden , ze worden immers ook goed betaald met belastingsgeld van de gemeenschap waar zij weinig of niets toe bijdragen.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Buiten ermee,er zitten er hier al honderdenduizenden die op onze kap leven.