Liana was amper 8 maanden oud. Ze werd plots aangevallen door een pitbull van het gezin.
Volledig scherm
Liana was amper 8 maanden oud. Ze werd plots aangevallen door een pitbull van het gezin. © Screenshots LocalABC10News

Pitbull van gezin bijt hun dochtertje Liana dood: "Kinderen spelen. Honden begrijpen dat niet altijd"

DierenEen gezin uit Florida is getroffen door een verschrikkelijk drama. De hond van het gezin stormde plots af op de acht maanden oude baby Liana en beet het kindje. Het meisje overleefde de aanval niet.

87 reacties

  • michel van dam

    6 jaar geleden
    ja als dat soort hond al 4 jaar in huis, en daarna komen pas de kindertjes, dan kan het schudden dat dit gebeurd. Die hond had een jaloers moment, en neemt wraak, jammer voor dat kind, maar echte hondenkenners hadden dit ook al zeker voorspeld dat deze dingen kunnen gebeuren. Nou ja denk je bij mijn hond gebeurt dit niet, dan ben je in weze ook al verkeerd bezig, vandaar dit drama.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    De hond was daar al 4jaar de baby 8maand misschien was hij jaloers zou ook nooit een hond in de buurt laten van een kind en zeker niet als er andere mensen komen oppassen
  • Stef de Cloe

    6 jaar geleden
    Ik heb al 11 jaar een Engelse Cocker Spaniël. Trap je per ongeluk eens op zijn poot dan doet hij "ouche" en gaat zich stoppen, net alsof hijzelf iets verkeerd zou gedaan hebben. Maar ja, Engelse Cocker Spaniëls, goed opgevoed, zijn dan ook crèmekes!
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Tot spijt van de "ontkenners" zet je nooit kinderen en pitbulls samen. Dieren die al eeuwen voor de strijd gefokt zijn kan je niet vertrouwen.
  • Eddy Vermeulen

    6 jaar geleden
    Geen enkele, maar dan ook geen enkele hond is te vertrouwen met kinderen, hoe braaf ook ze altijd al geweest zijn. Niet dat de hond zomaar zal aanvallen, maar als men bv. door een onvoorziene beweging op de poot van de hond gaat staan is het mogelijk dat deze zal uithalen.