Fouad Amrani.
Volledig scherm
Fouad Amrani. © Privéfoto

"Onze vakantie is in rook opgegaan, de kinderen zijn ontroostbaar. En dat allemaal omdat ik verward word met iemand anders"

ReisperikelenWat een relaxed vakantieweekje op Menorca had moeten worden, is voor een Nederlands gezin uitgedraaid op een nachtmerrie. Transavia weigerde Fouad Amrani (29), zijn vriendin (31) en hun kinderen (3 en 4 jaar) te vervoeren omdat de man des huizes op een zwarte lijst staat. "Ik ben het slachtoffer van een persoonsverwisseling", reageert de Alkmaarder woedend.

48 reacties

  • Nordin tarhach

    6 jaar geleden
    Moest die man echt opgepakt zijn geweest zou er toch een dossier zijn opgemaakt bij de politie dit kan je snel vinden en de situatie kan ook snel opgelost zijn .
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Charlotte: en wat bedoel jij met "dergelijke mensen"? Nederlanders? Politieagenten? ;) Jij zou zoiets uiteraard gelijkmoedig slikken en niet verontwaardigd zijn? En @Myrthe Pass: natuurlijk weten kinderen wat "op reis gaan" betekent en zijn ze ontroostbaar als de reis op 't laatste moment in 't water valt! Zeker als het hun eerste vliegreis is.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Transavia hoort dit gezin een nieuwe vakantie, volledig gratis aan te bieden als compensatie voor hun geknoei en 'vergissing'!!! Eérst verifiëren en zeker zijn van de identeit voor iemand beschuldigd wordt en hun gezinsuitje verpest wordt!
  • Jan Sierens

    6 jaar geleden
    Waarom wordt hij pas bij het inchecken op de hoogte gebracht van een probleem en niet tijdens of vlak na het boeken? Je moet daar toch ook al je naam toch al op voorhand doorgeven. En moest het om persoonsverwisseling op basis van naam gaan kon dit toch ook vooraf gecheckt worden. (Tenzij hij met een foute naam de boeking maakte.)
  • Romain Thyssens

    6 jaar geleden
    Deel die man mee dat hij inderdaad onterecht op de zwarte lijst stond. En zeg hem vervolgens dat hij na zijn gezeur in de media voortaan... terecht op de zwarte lijst staat.