QMUSIC
Volledig scherm
© QMUSIC

Walter Grootaers: "Ik heb mijn schepenambt nodig, want van De Kreuners kan ik niet leven"

Vandaag kwam 'De Kreuners'-zanger Walter Grootaers op bezoek bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Hij beantwoordde de 10 meest gegoogelde vragen over zichzelf. Hij vertelde er openhartig over zijn jeugd, zijn loon en zijn muziek. 

11 reacties

  • Fabio De Bock

    6 jaar geleden
    Wat een jaloesie lees ik hier al weer. Iedereen mag toch in de politiek gaan als hij wil. En hij is wel verkozen. Als hij zijn job doet is dat toch ok? Niet iedereen is profiteur en dat verhaal van 'de kleine man die weinig verdient' is zo cliche. Misschien heeft hij er wel leihard voor gewerkt
  • Daniël Sorgi

    6 jaar geleden
    Da's de eerste die eerlijk toegeeft dat hij in de politiek zit voor 't geld, de andere die vele meer verdienen en nog minder doen zullen dat nooit toegeven, daarom chapeau Walter voor uw eerlijkheid.
  • Ronny Claes

    6 jaar geleden
    Gewoon schandelijk van die kerel. Men moet geen schepenambt willen hebben omdat men anders niet zou kunnen leven maar men moet ten dienste staan van de bevolking. Walter wil schepenambt omdat hij anders niet zou kunnen leven... Zet die man meteen af. Hij zit daar niet met de juiste ingesteldheid. Bovendien behoort een van de groepsleden van de Kreuners tot de rijkste mensen... Waarom dan hij niet? Heb je al eens gezien met welke dagen die kerel rijd? Zeveraar eerste klasse!!!
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    2500 € per maand welke arbeider verdient dit , nog een geluk dat hij rijk getrouwd is !
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    63 jaar, die kan toch al met pensioen? Een schepenambt is natuurlijk interessanter en staat bovendien niet op de lijst van de zware beroepen. Walter kan er dus nog een jaar of veertig mee doorgaan.