Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meerderheidspartijen blijven achter Vandeput staan

De meerderheidspartijen N-VA, MR, CD&V en Open Vld blijven achter minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) staan. Tegenover een motie van wantrouwen van oppositiepartij sp.a keurden de meerderheidspartijen een motie goed die vraagt over te gaan tot de orde van de dag.

22 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Natuurlijk blijven nva, mr, cd&ven open vld deze leugenaar steunen, ze zijn in hetzelfde bedje ziek net als sp.a en groen: ene pot nat tegen hun eigen bevolking, enkel met andere drogredenen.Slechtste regering ooit voor eigen volk, trek er de stekker uit zoals in spanje,rajoy ligt er ook uit.
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    Beslist door de vorige regering, bevestigd door deze. Niets nieuws dus.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    vroeger onder vandermaelen,moest men niet transparant zijn en kon men de spa-ps kas vullen,dit zijn ze kwijt en dat wringt,die sossen vliegen toch niet ,ze zuipen te veel
  • Patrick Jonkers

    6 jaar geleden
    Deze regering is gecreeerd om "Jan Modaal" zoveel mogelijk af te pakken met ALLE gesofistikeerde middelen...om er Amerikaanse toestanden van te maken. En ZAL blijven tot minstens 2019....Al die strubbelingen zijn FAKE.
  • gina duribreux

    6 jaar geleden
    boter op hoofd gans de regering maar contract tekenen na de stemming belgie heeft dit zeker niet nodig pure geld verkwisten en armoede maken daar is de regering de beste in wie zeg dat ze daar fier mogen over zijn moet opletten kan morgen zelf in armoede zitten en ga dan rekenen op solidair zijn van het werkvolk en zelfstandige maar niet met politiekers en ambtenaren ze zijn dat ook niet met de prive eigen zak altijd maar eerst en de vakbonden hebben daar grootte schuld in