© *

Dit is het verrassende 'guilty pleasure' van Sergio Herman

Topchef Sergio Herman is een perfectionist als het op smaken combineren aankomt, maar aan Luc Alloo verklapt hij van welke alledaagse dingen hij kan genieten. Zwart-witdrop in de auto, bijvoorbeeld, en een Magnum ijsje. "Als het bijna op is, kan ik wel janken. Gewoon omdat het bijna op is".

tib

Luk Alloo volgde de masterchef tijdens een paar drukke dagen waarin hij zijn tijd verdeelt tussen The Jane, Pure C, zijn eerste servieslijn, de uitgave van een nieuw boek en de bouw van een hip havenrestaurant in Cadzand. En dan is er nog zijn luxefrituur, nu in Den Haag, maar binnenkort ook in Antwerpen.

Ooit was er een tijd dat je niet maanden van tevoren moest reserveren om bij Sergio te eten. Toen hij begon met gastronomie, zat zijn restaurant maar halfvol. En die mensen kwamen vooral voor de mosselen van zijn vader.

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Alloo Bij Sergio Herman, dinsdag 27 september om 21u45 op VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer