Jef postte deze foto met Adams Mensah, die Ayo speelt, op de sociale media. "Om de ‘Familie’-kijkers te tonen dat wij goed opschieten", zegt Jan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jef postte deze foto met Adams Mensah, die Ayo speelt, op de sociale media. "Om de ‘Familie’-kijkers te tonen dat wij goed opschieten", zegt Jan. © RV

Jef De Smedt over de storm van reacties na schijnhuwelijk-rel in ‘Familie’: "Daar ben ik niet van gediend"

TVDe seizoensfinale van ‘Familie’ is nakend. En dat is niks te vroeg voor Jef De Smedt (62), alias nonkel Jan. De acteur snakt naar vakantie na een heftig tv-seizoen, dat hem ook naast de set niet losliet. "Ik moet dringend mijn batterijen opladen", vertelt hij in Dag Allemaal. 

11 reacties

  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Hij speelt zijn rol heel goed. Zielig dat mensen niet zien dat het een rol is.
  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Romy Verhoven, wie zegt dat jij moet kijken? In Witse zitten ook fouten?! Heb zelf bij de politie gewerkt en het ergert me verschrikkelijk wat er gebeurt op het is eender welke post. Teveel om op te noemen!
  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Karine Roeland, heb jij al ooit op de planken gestaan? Ooit aan een serie meegewerkt? Ooit al eens een fotoshoot laten doen (professioneel)? Als alle antwoorden hierop neen zijn dan kan jij niet weten dat acteren heel hard werken is. Het is niet dat die serie een half uur duurt, met reclame. Dat die maar een half uur per dag aan het werk zijn hė? Dit is emotioneel héél hard werken!
  • Bruno Breuckelaers

    6 jaar geleden
    Allez jongens al die negatieve reacties? Het is maar een soap he mannen en daar kan de acteur toch niet aan doen.
  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Rot op jong.