Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De Wever: "Beste Elio, u bent niet de oplossing voor het probleem. U bent het probleem"

N-VA-voorzitter Bart De Wever reageert scherp op de kritiek van zijn PS-collega Elio Di Rupo begin deze week op VRT NWS en in Le Soir op zijn uitspraak dat ook de ouders van de kleine Mawda een verantwoordelijkheid dragen. "Dat zijn verschrikkelijk onmenselijke uitspraken", vond Di Rupo in Le Soir. In een brief aan de PS-voorzitter wijst De Wever naar het mislukte beleid van de regeringen met de PS. "Beste Elio, u bent niet de oplossing voor het probleem. U bent het probleem", schrijft hij.

477 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Hendrik Patyn,dan moet u wel "heel blij" zijn met de staatsschuld die sinds 2014 steeg met tientallen miljarden euro's.En dat zonder die socialisten.Geniet van uw 3000 euro (per Belg,van zuigeling tot hoogbejaarde) méér staatsschuld.
  • Peter Verberckmoes

    6 jaar geleden
    Nog eens onze wekelijke voorraad gaan kopen over de grens en Nederland, onze belastingen dienen toch niet tot een deftig pensioen......
  • Vicky Maquet

    6 jaar geleden
    Dat vind ik nu eens gesproken
  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Elk jaar komen er meer Eric of wat had u gedacht?? Dat het gaat minderen en stoppen? Ze maken tenminste geen zotte wetten meer voor de vreemdelingen en ze zorgen ook dat er velen vertrekken ipv iedereen welkom en alle verwennerij errond!! Dat is pas te gek voor woorden!!!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    De Wever heeft al meer dan 4 jaar de tijd gehad om dat zogenaamde "opengrenzenbeleid" terug te draaien. Maar integendeel: geen enkele minister of staatssecretaris die bevoegd was voor Asiel & Migratie, heeft er méér binnengelaten dan Theo, zelfs De Block niet! En @Cooks Roy: "de waarheid spreken" haalt niets uit; er iets aan doén wel, maar dat doet ook NVA niet!