Remco Evenepoel (Sauzen Pauwels-Acrog) won eerder dit jaar onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne.
Volledig scherm
Remco Evenepoel (Sauzen Pauwels-Acrog) won eerder dit jaar onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne. © vdb

Lefevere en Evenepoel zeggen ja (maar er is nog geen contract)

WielrennenPatrick Lefevere zat gisteren aan tafel met Remco Evenepoel (18). De baas van Quick.Step sloot een mondeling samenwerkingsakkoord met de junior uit Schepdaal, het grootste Belgische wielertalent van het moment. 

6 reacties

  • Angelo Pauwels

    6 jaar geleden
    Hij is misschien wel een halve minuut trager, maar wel op een veel kleiner verzet en op een grotendeels vlak parcours, wees maar gerust, hij is het grootste talent sinds VDB.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Gisteren in tijdrit halve minuut trager dan belofte Guillaume Seye , die internationaal ook niets voorstelt. Dus zo een talent zal het dan wel niet zijn.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Een ongelooflijk super talent maar ik heb zopas in Nederlands Limburg Bjorn Lambrechts bezig gezien en wat die daar uit zijn mouwen geschud heeft....olala. Gerrans Van Avermaet en Wellens er gewoon afrijden nadat hij al al dat kopwerk had gedaan.......Dat is ter toch ook niet veel gegeven zulle. Nu we kunnen er maar blij mee zijn met twee zulke talenten.
  • Pas Quello

    6 jaar geleden
    Jongens toch. Die kerel zijn palmares al eens bekeken ? VDB revisited is op komst.
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Spijtig dat hij niet voor de enige Belgische WT ploeg kiest maar de ploeg van Zdenek Bakala zal ook OK zijn. Hopelijk is tegen de dag dat Remco de overstap naar de profs doet Patrick Lefevere nog altijd coach van QS, andere Belgische renners zullen er dan niet zijn, afgezien van enkele helpers.