Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gewezen bondscoaches, ex-Rode Duivels en BV's over Matrasgate: "Ze hadden beter codes gebruikt, zoals James Bond"

Als het van de matrassen afhangt, gaan Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele niet mee naar het WK in Rusland. Hoe wordt op het Matrasgate-verhaal gereageerd? Wij legden enkele ex-Duivels, ex-bondscoaches en bekende voetballiefhebbers twee vragen voor. Wat vinden zij van de manier waarop de definitieve WK-selectie uitlekt? En wie is volgens hen de meest verrassende afvaller?

18 reacties

  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Waarom Ciman, Carrasco en Witsel mee mogen is voor mij een groot raadsel. Die gasten spelen in derderangs competities en hadden zelfs nooit in aanmerking mogen komen.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Dendoncker is de meest polyvalente speler. Die laat je niet zomaar thuis. Hij is zowel technisch als fysisch de betere van oude Ciman zeker met zicht op de toekomst. Na WK absoluut Van Aken en Praet mee in de selectie.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Heeft de pers nu niks anders te doen dan de matrassen te tellen, tjonge wat een triestig beroep, eerst Niangolan , nu dit , wereldkampioen , no way , om dat te worden moet je meer dan vedetten hebben, ook de entourage , incluis de pers moeten 100 % achter hun spelers staan maar hier doet men liever aan negativisme , klasse ?!
  • Romain Thyssens

    6 jaar geleden
    En dat managerke zou dan een miljoen per jaar waard zijn ? Liegen en bedriegen. Eerst rond Nainggolan en nu weer rond de 5 afvallers. Dit kereltje is voor geen haar te vertrouwen.
  • Rudy Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Simpel, na Radja is Leander de tweede onvergeeflijke blunder van die onbekwame Spanjaard. Vriendjes Witsel, Carasco en Ciman die in een competitie, die naam niet waardig spelen, mogen met hun Spaans vriendje wel mee, belachelijk.