belga
Volledig scherm
© belga

Di Rupo: "Ik heb genoeg van onbeschofte houding De Wever"

De woordenoorlog tussen de voorzitters van N-VA en PS, Bart De Wever en Elio Di Rupo, naar aanleiding van het overlijden van Mawda, is naar een hogere versnelling geschakeld. "Ik heb genoeg van de onbeschofte houding van Bart De Wever. Wat hij over mij zegt is onaanvaardbaar", reageert de PS'er op de open brief van de Antwerpse burgemeester, waarin die de regeringen met de PS en Di Rupo zelf door de mangel haalt.

736 reacties

  • Pascale Luyckfasseel

    6 jaar geleden
    Ach di rupo, achterlijk zwijn da ge zijt! Collaborateur van het laagste knoopsgat!
  • Frans CLAERBOUDT

    6 jaar geleden
    Dat de Elio maar oplet als hij zo uitvliegt dat hij zijn gebit niet verliest! Waar is de tijd dat hij onbezorgd in de bars van Brussel zich kon uitleven i.p.v. dagelijks in de media te moeten zeveren? Die sukkelaar...
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    En ik heb genoeg van deze Vlaamsonkundige en Vlaamshatende Italiaan. De dag dat dit 'heer'schap van het federaal toneel verdween staat bij mij aangekruist als een jaarlijks terugkerende feestdag!
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Eduard Dierckx,hoe gaat Bartje dat doen?Door nog wat populistische zever te verkopen in de media?Hij is al vele jaren te lui om ook maar 1 wetsvoorstel in te dienen maar gaat wel graag langs de kassa.Dus wie is degene die te lui is om te werken voor zijn of beter gezegd ons belastinggeld?Bartje zijn habitat kennen we.Het VRT gebouw en De Warande.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Stop met de miljarden naar Wallonië te laten vloeien in een bodemloze put. Kunnen ze na al die jaren nog steeds niet voor zichzelf zorgen of is de Waalse maffia niet capabel om voor hun onderdanen te zorgen?