BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Deze week in de politierechtbank: Met 3,19 promille naar de nachtwinkel om sigaretten

Ook deze week trokken onze regiojournalisten naar de verkeersrechtbanken en stootten er op markante zaken, zoals: een 51-jarige man die in Ardooie met 201 kilometer per uur over de E403 raasde, om een “Audi met allochtonen” af te schudden. Een getuige van een vluchtmisdrijf die een passagier in de wagen aansprak en een middelvinger terugkreeg. Een man uit Nieuwpoort die 's op zijn sokken naar de nachtwinkel reed voor sigaretten, liefst 3,19 promille in zijn bloed had, maar niet eens een dronken indruk maakte.

5 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Tja, drinken en sigaretten gaan toch samen, verstaat die verzuurde politierechter dit nu niet? Wel dure taks op dat pakje sigaretten maar een echte roker betaalt dit met plezier
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Die snotneus van 19 had 5 jaar rijverbod moeten krijgen!
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Nog een geluk dat de overtreders uit dit artikel nog geen moord gepleegd hebben bij een ongeval. Ik zeg bewust moord want ongeval kun je het niet meer noemen bij sommige van deze recidivisten.
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Verkeersovertredingen worden harder aangepakt dan criminele feiten.
  • Kenny Van den eynde

    6 jaar geleden
    citaat : "Eerst was hij bij verstek veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf omdat hij dronken politiemensen negeerde tijdens een controle, de proeven weigerde en bovendien een rijverbod moest uitzitten." Mogen de politiemensen nu ook al niet meer drinken ?