DPA
Volledig scherm
© DPA

Stranden Palma de Mallorca sterk vervuild: vakantie vieren tussen uitwerpselen en maandverbanden

Het vakantieseizoen staat voor de deur en families uit heel Europa verheugen zich op idyllische droomstranden op het eiland Mallorca. Maar het is niet raadzaam om zomaar overal in het water te gaan, zo leert een sporenonderzoek van het Duitse persbureau DPA tussen uitwerpselen en maandverbanden.

84 reacties

  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    GROTE boosdoener is de mens. . Geldstraffen op sluikstorten hoe klein of groot helpt niet , de pakkans moet vergroten en bij het minste misbruik worden beboet met tenminste 1 maand gemeenschapsdienst en per direct het opruimen van de hele omgeving , bij herhaling 6 maand en vervolgens 12 maand , ik zie bij deze geen recedivisten meer .!!!
  • Ronald Van Roy

    6 jaar geleden
    DE mens. Het vuilste wezen op aarde.
  • Alex Wellens

    6 jaar geleden
    Vakantie vieren is voor de hollanders, vlamingen gaan op verlof
  • Frans Faes

    6 jaar geleden
    En wie heeft die vuiligheid daar achtergelaten? Toch diezelfde toeristen.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Sowieso zijn vele mensen bevuilers die geen enkel respect hebben voor hun omgeving en de medemensen. Als het hier aan onze Belgische kust vakantie is dan neemt de overlast ook toe, zo wordt er veel meer gesluikstort en neemt het probleem met hondenpoep enorm toe, daarbij liggen er tijdens vakanties ook veel meer glasscherven op stoep en dijk terwijl er ruim voldoende glasbakken zijn.