AFP
Volledig scherm
© AFP

Wilmots treedt uit de anonimiteit: "Radja moet altijd bij de 23 namen voor het WK, hij behoort tot de drie beste Rode Duivels"

WK VoetbalMarc Wilmots is voor het Franstalige Sudpresse nog eens uit de anonimiteit getreden. De ex-trainer van de Rode Duivels liet daarbij zijn licht schijnen over de selectie van huidig bondscoach Roberto Martínez. 

162 reacties

  • Philiep Therry

    6 jaar geleden
    Is de niet selectie van Radja niet eerder het verhaal van de bond die hem niet wil. I.p.v trainers, ik denk dat iedere trainer hem in de ploeg wil.... . Maar de hoge heren van de bond .... de enige vechtende rebel dat moeten ze niet hebben, showmannen die weer zeer diep zullen vallen.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    6 jaar geleden
    David Soetewey,dat was niet Eric Gerets maar Georges Leekens,alias inspecteur Colombo in de afgedragen regenjas.Gerets is nooit trainer van de Rode Duivels geweest.Gerets heeft al genoeg bewezen.Tegen Gerets is Martinez een dwerg.
  • Ikke 123

    6 jaar geleden
    @ robert vervloet, dat was niet Wilmots maar Eric Gerets
  • lamaire mario

    6 jaar geleden
    Als ik mag kiezen tussen Wilmots en Martinez kies ik voor Wilmots. Hij zou dezelfde fouten niet meer maken . Het zal nu zeker niet beter zijn.
  • Eric Urkens

    6 jaar geleden
    Aan Wilmots als speler bij de rode duivels heb ik veel plezier beleefd. Als trainer van de rode duivels loodste hij hen van Europees kneusje naar een mondiale subtopper. En Martinez bewijst dat er met deze ploeg niet meer inzit dan wat Wilmots rropeeds op de mat zette. Een subtopper, winnen tegen zwakke ploegen, verliezen tegen de topploegen. En telkens hopen op een makkelijke loting om met onze subtopploeg zo ver als mogelijk te geraken. Nogmaals bedankt Wilmots voor je inzet en kunde.