.
Volledig scherm
. © Twitter/videostill

Bewakingsbeelden tonen hoe vrouw (21) uit café wordt gedragen na Champions League-finale. Wat later wordt ze verkracht en vermoord door haar ‘redders’

De 21-jarige Nong Gift keek vorige week zaterdag samen met vrienden naar de Champions League-finale in een café in de Thaise stad Chanthaburi. Maar na de wedstrijd verloor ze het bewustzijn. Ze werd door vier ‘redders in nood’ naar buiten gedragen, maar die brachten haar naar een afgelegen plek. De vier mannen verkrachtten de vrouw en sloegen haar nadien dood.

17 reacties

  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Hoeveel landgenoten zitten er in Thailand in de gevangenis? Het zou je sieren -aan de toeristen- die mensen eens te bezoeken ipv al de toeristische attracties. Dan zal je eens zien dat je er werkelijk verrot tussen kakkerlakken, een sardientje meer plaats heeft en je 24/24u mag vrezen voor je leven.
  • Eric Berckmans

    6 jaar geleden
    Gelukkig hebben ze in Thailand geen Geens ,zodat die daders effectief zwaar gestraft zullen worden ,zoals het trouwens zou moeten .
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    @Clement Asselman. Qua naieviteit span jij de kroon. Ik woon in Thailand, het meest corrupte en vuilste land ter wereld. Schone schijn, maar hier zijn geen Wetten, iedereen doet maar wat. Als deze verkrachters en moordenaars geld hebben, lopen die overmorgen weer ongegeneerd op straat. Meer zeg ik niet, want vrije meningsuiting in Thailand is verboden en ik wil liefst geen 18 jaar de cel in om de waarheid te zeggen.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    En hoe ziekelijk kunnen mannen zijn ook haar "vrienden"waar ze mee was waarom hielpen zij dat meisje niet!!!!
  • Nadia Sarie

    6 jaar geleden
    Wat voor een vriendin laat een volledig bewusteloze vrouw door 4 vreemde mannen meenemen. Zou haar persoonlijk thuis in haar bed gelegd hebben als dat mijn vriendin was.