BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Francken na vorming menselijke ketting: "Wansmakelijk dat de dood van een kind zo wordt gerecupereerd"

In Gent hebben een driehonderdtal actievoerders zaterdagavond een ketting van mensen en kinderkleren gevormd, om rechtvaardigheid te eisen voor Mawda, het meisje dat werd doodgeschoten tijdens een politieachtervolging in Bergen. 

663 reacties

  • Jurgen Beernaert

    6 jaar geleden
    Gewoon te belachelijk voor worden de die die met de vinger moeten gewijzen worden zijn de bestuurder van de camionette en de ouders niemand heeft ze verplicht om hun kind in gevaar te brengen en waar waren ze al die sukkels om een ketting te maken voor die 2 police agente en die student die in Luik zijn gestorven dat ze eerst eens beginnen met voor hun eigen land en volk op te komen
  • evelyne dewulf

    6 jaar geleden
    Mensen, denkt hieraan. Waar de brouwer passeert, kan de bakker niet meer langskomen. We kunnen niet iedereen tegelijk redden. Dus kiest nu: onze welvaart of ongelukkigen bepamperen. Dit is een realiteit
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    Dat alle actie voerders, organisaties en al die daar aanwezig waren allemaal een illegaal binnen nemen ,er verantwoordelijk voor zijn en opdraaien voor hun kosten. Het zal rap gedaan zijn.
  • SERGE VOERMANTROUW

    6 jaar geleden
    En waar waren die menslievende en sociale organisaties toen mijn kinderen in levensgevaar waren. Ach ja. Wij zien te bleek en ve hebben een naam die te vlaams klinkt. Nochthans levensbedreigende situaties meegemaakt en nu getraumatiseerde kinderen. Ga ergens anders de sociale uithangen jong. Doen alsof je sociaal bent. Een voorval uit de context trekken voor eigen winstbejag. Nee sukkels mij krijg je niet mee, zolang je eenzijdig protest uit.
  • Ronald Van Ee

    6 jaar geleden
    Als ze dan toch al kleren en zo hebben op overschot dat ze die kindjes en ouders dan in huis nemen en er voor zorgen !