Hans Verbeke
Volledig scherm
© Hans Verbeke

Porsche-rijder zwaargewond na klap tegen auto van bejaard echtpaar

In Wielsbeke is een Porsche-rijder deze namiddag zwaargewond geraakt bij een stevige aanrijding. De man kwam langs de Breestraat in botsing met de wagen van een ouder echtpaar dat wegreed van een parking. Uitwijken was voor de bestuurder van de oldtimer-Porsche geen optie omdat in de andere richting een vrachtwagen stond te wachten om dezelfde parking op te rijden. 

48 reacties

  • Wouter Beyen

    6 jaar geleden
    Dachten zeker dat het voorrang aan rechts was, of dat de vrachtauto stilstond om hen voor te laten. Volgende keer zal ie beter uit zijn doppen letten, als ie nog durft rijden tenminste.
  • Joseph Van Gool

    6 jaar geleden
    De meeste verkeersovertredingen worden nog altijd gedaan door jongeren, en de meeste boetes zijn ook voor de jongeren. Doe er je voordeel mee.
  • Louis Verdonck

    6 jaar geleden
    944 is een op en top Porsche! Als jullie dat niet weten, hou dan jullie mond. En @Draps Pierre, het is duidelijk dat je nog nooit met een 944 hebt gereden anders zou je zo geen klinklare onzin vertellen. De 944 rijdt veiliger dan vele hedendaagse auto’s en heeft een fantastische wegligging.
  • Pascal Smans

    6 jaar geleden
    Draps Pierre, u bent totaal fout. Porsche 944 is een icoon uit de jaren 80 en 1 van de best sturende auto’s ooit. Hij draagt dus met reden het porsche logo voorop. Voor u bestaat volkswagen dan ook maar uit 1 wagen ? De golf dan misschien? Al de rest zijn geen echte volkswagens. U mag niet vergeten dat een goed onderhouden 944 2x zo goed stuurt en remt dan bijvoorbeeld een nieuwe wagen uit het a,b & c segment.
  • Pascal Smans

    6 jaar geleden
    Stefan vantstraat; Kan u mij uitleggen waarom een 944 amper een porsche is ? Het motorblok is ontwikkeld op basis van de helft van een V8 blok uit de 928. Veel niet kenners gaan er nog altijd van uit dat de 944 motor een audi blok is, wat dus niet klopt.
  1. EXCLUSIEVE PEILING. Moet de legerdienst weer worden ingevoerd? Bijna de helft van de Vlamingen zegt ‘ja’
    PREMIUM
    424

    EXCLUSIEVE PEILING. Moet de leger­dienst weer worden ingevoerd? Bijna de helft van de Vlamingen zegt ‘ja’

    Moeten 18-jarigen na hun tijd op de schoolbanken weer verplicht een camouflagepak aantrekken, wapens leren gebruiken en proeven van een leven in het leger? Ei zo na is een meerderheid van de Vlamingen gewonnen voor een herinvoering van de verplichte legerdienst, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en ‘VTM Nieuws’. Geen enkele politieke partij pleit ervoor, maar een paar politici hebben wel een intrigerend alternatief in hun mouw zitten.
  2. EXCLUSIEF. De wetenschapper achter de nieuwe Kiekeboes: “Niet kunnen tekenen heeft mij nooit tegengehouden om achter mijn droom aan te gaan”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. De wetenschap­per achter de nieuwe Kiekeboes: “Niet kunnen tekenen heeft mij nooit tegengehou­den om achter mijn droom aan te gaan”

    Vanaf morgen ligt het eerste album van de nieuwe Kiekeboes ‘Uranium-235' in de winkel. Hierin dompelt scenarist Nix (Marnix Verduyn) de 21-jarige Fanny Kiekeboe onder in de wereld van kernenergie. Geen probleem voor hem, want naast stripmaker is hij wetenschapper. Hoeveel van die achtergrond sijpelt er door in een scenario? Waar trekt hij de grens tussen feit en fictie? En kan je Fanny nucleaire mopjes laten maken? HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters ging exclusief kijken in de tekenstudio van de wetenschapper achter de Kiekeboes.