Bij het oprapen van het wapen werd er per ongeluk een schot gelost.
Volledig scherm
Bij het oprapen van het wapen werd er per ongeluk een schot gelost. © Twitter

Agent lost per ongeluk schot in nachtclub terwijl hij al dansend een achterwaartse salto doet

In de Amerikaanse stad Denver verwondde een FBI-agent per ongeluk een van zijn medefeestgangers in een nachtclub. De agent deed al dansend een achterwaartse salto waarbij zijn geweer uit de holster viel. Toen de agent het wapen wilde oprapen, werd een schot gelost. 

11 reacties

  • Marc Verheyen

    6 jaar geleden
    Ik ben als sportschutter een uitgesproken voorstander van het pistool met veiligheidspal. Ook hier zit dat niet op de pistolen van de politiemensen (Glock 9mm). Dit is nochtans makkelijk zat te bedienen en dit in een fractie van een seconde. Ik sluit mij ook aan bij de reactie van Wouter Bauwens: dit is de handelswijze van een volslagen idioot de functie van een 'FBI agent' totaal onwaardig.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    pistool dirk geen revolver , een revolver heeft een trommel een pistool een lader
  • Filip Vanlaeken

    6 jaar geleden
    Bizar. Zit er geen veiligheidsvergrendeling op die dingen ? Doet me denken aan "Golden Jet. Golden Jet" uit Central Intelligence, een film met een CIA agent, dansen en backflips...
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    Deze meneer is sowieso fout want het is bij federale wet verboden in de VS om een wapen Nijntje te hebben in eengelegenheid waar alcohol word genuttigd. Net zoals in alle overheids gebouwen. In iverheids gebouwen alleen tenzij je daarvoor gemachtigd bent en de rest absoluut niet
  • wouter bauwens

    6 jaar geleden
    Kogel in de kamer, geen veiligheid, wapen opgeraapt met vinger aan de trekker. een totale idioot dus. en wie gaat er nu een achterwaartse flikflak doen als hij een wapen bij heeft. Meestal dragen zij een Glock, die gaan niet af bij het vallen, bij een Sig kan dit wel gebeuren.