Marco Mariotti
Volledig scherm
© Marco Mariotti

Vangrail doorboort auto volledig: bestuurder (64) ontsnapt aan de dood

Een 64-jarige man is vandaag aan de dood ontsnapt toen hij met zijn wagen op de E313 in de vangrails reed. Eén rail doorboorde zijn wagen volledig. De man ging ter hoogte van Beringen richting Hasselt van de weg en knalde op de afgezaagde rails. Die waren doorgeknipt omwille van de werken die er momenteel bezig zijn. 

29 reacties

  • Rob Reners

    6 jaar geleden
    zie je alleen in3e wereldlanden,een vangrail afzagen en geen hoekbescherming er op,ze zijn de lui om iets normaal te maken,deze mensen zijn verantwoordelijk die zoiets niet afwerken
  • Danny Rijmenants

    6 jaar geleden
    We kunnen zeggen en zagen zoveel we willen maar laat er nu even iets duidelijk moeten wezen...We zijn konstant met veiligheid bezig en puntje bij railtje dat moet toch beschermd worden maakt niet uit hoe het gebeurt waarom je plots in de berm gaat... kan door vele onverwachte dingen gebeuren!!!
  • Dirk Zwartenbriek

    6 jaar geleden
    Het is daar veel te smal ik kom er elke dag door echt stom gemaakt dit moest er van komen
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    Aan al die specialisten hier onder, hij is tegen de vangrail gereden, de vangrail niet tegen hem hé.Dus wat kan die aannemer daar aan doen dan, de autobaan tijdens de werken helemaal sluiten. Er is ook een snelheids beperking , Hij heeft veel gelukt gehad , maar dus eigenschuld dikke bult.
  • Nick Buedts

    6 jaar geleden
    Als ik de vangrails soms bekijk, kan dit wel op meerdere plaatsen gebeuren. Ook waar er geen werken zijn.