Demi Lovato
Volledig scherm
Demi Lovato © Photo News

Kritiek op Demi Lovato na grap met bodyguard

CelebritiesEen tweet over een grap die ze uithaalde met haar bodyguard Max, heeft Demi Lovato (25) een hoop kritiek opgeleverd.

3 reacties

  • Amber Habex

    6 jaar geleden
    Dat ze de bodyguard bij zijn voornaam aanspreekt getuigd van vriendschap, zoiets wordt vaak gedaan, meestal is dit wel door mannen bij een vrijgezellenfuif. Dit om te zien hoe licht hij over het huwelijk is, maar het kan evengoed zijn bij vrienden van het ander geslacht. Als de vriend(in) er geen aanstoot in word genomen(iets wat hier niet vermeld is) dan blijft dit vaak een leuke anekdote.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Vrouwen vinden dat leuk om een man bij zijn kloten te nemen letterlijk en figuurlijk!maar mocht een man teveel naar hun kijken en hetzelfde doen door haar in haar pussy te knijpen was het kot te klein?vrouwen mogen alles zonder te worden gestraft?discriminatie!!!men moet dat mens vervolgen en aan de schandpaal nagelen!en ook enkele venten inhuren om in haar kruis te knijpen in het openbaar???
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Maar jongens toch!!! Is iedereen nu echt compleet het gezond verstand kwijt? Zo'n grap ga je ook niet uithalen bij iemand die je niet echt kent he. Ze zal die kerel wel goed kennen en kunnen inschatten dat hijzelf er de lol wel van in ziet. Jullie weten niet eens hoe hij erop reageerde. Mijn collega en ik maken constant grapjes en opmerkingen tegen elkaar die iemand anders als schokkend zou kunnen ervaren, maar wij vinden het zelf gewoon zalig! We leven in een SEUTENmaatschappij.