Het justitiepaleis van Antwerpen.
Volledig scherm
Het justitiepaleis van Antwerpen. © belga

Onthaalmoeder die baby door elkaar schudde krijgt 2 jaar met uitstel: "Eline (8) is blind en kan niet spreken. Ze is een baby gebleven"

De 64-jarige onthaalmoeder Viviane V.N. uit Kapellen is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar, met uitstel. Na een lijdensweg van acht jaar weten de ouders van Eline eindelijk dat hun kindje hevig is dooreengeschud door Viviane V.N. De gevolgen zijn dramatisch: Eline is nu acht jaar. Zij kan niet rechtzitten, is blind, kan niet spreken, eet enkel sondevoeding. "Ze kan enkel lachen en schreien, ze is een baby gebleven."

51 reacties

  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    2 jaar met uitstel, zo kennen we de smeerlappen (een andere naam is daar niet voor) bij ons fameus gerecht.
  • Davies Peeters

    6 jaar geleden
    2 jaar me uitstel? Wat een belachelijk rechtssysteem. Die ouders en hun dochter (gezin) dragen er heel hun leven de gevolgen ervan.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    rik lagrou, een familiale verzekering komt hier niets bij zien. Dit is een verzekering BA. Dat is enkel om derden te vergoeden, of schade aan derden, niet jezelf en niet als er kwaad opzet is. Het enige dat kan helpen is een hospitalisatieverzekering voor het dekken van de kosten voor verzorging. In ieder geval een criminele daad van die onthaalmoeder, alhoewel moeder?
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    schandalig, rechter op pensioen stellen!!
  • Sylke Buysse

    6 jaar geleden
    Na 8 jaar : 2 jaar met uitstel (....) en een grote geldboete.... Dat kind is er vet mee.....