BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Martínez maakt 24 namen bekend, met Ciman als stand-in voor Kompany: géén Benteke, wél Dendoncker en Januzaj naar Rusland

WK voetbalRoberto Martínez heeft zijn definitieve WK-selectie bekendgemaakt. De bondscoach selecteerde 24 namen, met Laurent Ciman als reserve voor Vincent Kompany. Daarnaast viel Christian Benteke uit de boot, Leander Dendoncker en Adnan Januzaj mogen wél het vliegtuig naar Rusland opstappen.

190 reacties

  • Leon TRIMPE

    6 jaar geleden
    Laat Vincent thuis .Bezie al de tegendoelpunten van de Belgische ploeg en je weet genoeg ! Enof Kompany een aan'vuur'der is daar heb ik mijn ???????? bij !
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Buiten Dendoncker en de niet selectie van radja vind ik de keuze van martinez logisch. Het type- elftal is min of meer gekend, van de 23 spelers zullen er toch maar een 15 a 16 echt spelen, de rest is bladvulling. We hebben goede individuele spelers, maar geen team dat vecht voor elkaar. Een kwartfinale acht ik het hoogst haalbare.
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Elke plaats dubbel bezet is evenwicht. Er is geen nood aan drie diepe spitsen, vermits ook Mertens daar kan spelen. Zelfs Feillaini kan daar als vuurtoren en woelwater zijn ding doen. In het systeem van Martinez is er evenwel een probleem op de flanken ... Als Meunier wegvalt is het gedaan met de flanken af te dweilen, er is geen vervanger. Voor Carrasco heb je nog Chadli, maar dit is twijfelachtig.
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    Een miskleum als Dedoncker selekteren in plaats van Radja bewijst de totale onkunde van deze trainer. Ik vrees een snelle terugkomst naar Belgie.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    bijna geen spitsen , ok onze lukaku van den aldi mag ook mee den lompste gast dak ooit heb gezien op een plein , vlug weer huis bij mama