DNR
Volledig scherm
© DNR

Bart Swings gaat in dernycriterium Antwerpen voor eerst koersen: "Misschien wel vaker doen"

WielrennenOp 8 augustus zal er in het dernycriterium van Antwerpen een opvallende naam aan de start verschijnen: Bart Swings. "Ik heb altijd al eens willen koersen", luidt het bij de zilveren medaillewinnaar van de Winterspelen.

13 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wel heren Dirk en Dirk. Jullie idool probeert in alle disciplines van het langebaanschaatsen een podium te halen. Dat lukt hem niet om de reden die ik al aangehaald heb. Behalve in de massastart, dat misbaksel, dat lijkt op het skeeleren, dat de ISU in het leven geroepen heeft om meelopers een kans op een beker of een medaille te geven, en waaraan geen toppers deelnemen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Neenee Dirk en Dirk, jullie volgen al zeven jaar het langebaanschaatsen hoop ik toch? En wie er al die tijd, vakkundig, gelijk heeft gekregen kennen jullie ook. Heeft geen basissnelheid, onvoldoende voor korte afstanden, en als hij die wil compenseren op langere afstanden dan komt hij tekort tegen de toppers. Dus skeeleren moet hij doen daar speelt verzuring een veel beperktere rol.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Arme Pedro gaat nog eens Belgenkritiek spuien.
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    We zullen zien. Als er nu iemand lichaamscoordinatie en gevoel heeft dan is het Bart wel. Voetbalt zelfs op zijn skeelers als training. Hij zal zijn fiets wel beheersen. En idd die wedstrijd is op de openbare weg en niet op de piste. De trainingen en dus fotomoment zijn op de wielerpiste van Wilrijk.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Schoenmaker blijf bij je leest !