Elise Mertens
Volledig scherm
Elise Mertens © Photo News

Elise Mertens kansloos onderuit in achtste finale tegen nummer één van de wereld

Roland GarrosElise Mertens is uitgeschakeld in de achtste finale van Roland Garros. Ze verloor haar wedstrijd tegen de nummer één van de wereld, Simona Halep in twee sets. De 22-jarige Mertens schoot duidelijk te kort tegen het Roemeense supertalent dat al twee keer de finale speelde in Parijs, het werd 6-2, 6-1. Hieronder vindt u het verslag van de wedstrijd per set.

25 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Simona Halep heeft er ook 6 jaar in het prof circuit over gedaan om dan nummer 11 van de wereld te worden, hugo van de velde. Volgens mij had je toen kunnen beweren dat ze te klein was, te weinig kracht had en te grote borsten om ooit bij de top te horen. Maar ze is nu wel en terecht de nummer 1.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Spijtig, maar ze zal dus nooit tot het kransje van de echt groten horen. Volgens mij mist ze de lenigheid, vechtkracht heeft ze wel, maar het is zoals steeds een combinatie van factoren.
  • Monique De Vetter

    6 jaar geleden
    Daar zeg ik geen kansloos tegen.Ze heeft gevochten voor wat ze waard is,en heeft er veel bijgeleerd.Het is geen meisje die bij de pakken gaat blijven zitten,wanneer je ziet wie ze allemaal achter zich laat liggen.Ja,ze gaat er voor,en kijk maar binnen een paar maanden,ik geloof in haar.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Mijn idee zat ze een beetje met een complex , die Simone is sterk maar Elise kan ook tennissen , echter in U zelf geloven is Uw grootste kracht en dat ontbrak !
  • Erik van Duytekom

    6 jaar geleden
    Van een verloren wedstrijd leert je meer dan van een gewonnen ...