Rv
Volledig scherm
© Rv

"Hou je kop, ik ga je vermoorden": journalist Christophe Deborsu bedreigd aan huis van moeder Benjamin Herman

Aanslag LuikChristophe Deborsu heeft een bezoek gebracht aan de thuisbasis van Benjamin Herman in Rochefort. Al snel werd echter duidelijk dat de journalist daar niet welkom was. "Hou je kop. Ik ga je vermoorden", klonk het onder meer. De reportage was gisteren te zien in 'C'est pas tous les jours dimanche', de Waalse tegenhanger van 'De zevende dag'. Het bewuste fragment hieronder begint vanaf minuut 36.

96 reacties

  • Resist You

    6 jaar geleden
    Deze had daar niks te zoeken en een journalist al zeker niet en komt dan nog iemand zijn privé schenden!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    het feit dat haar zoon in de gevangenis zat cecil atherton zou wel eens kunnen liggen aan de slechte opvoeding. Haar reactie bewijst deze stelling trouwens!
  • jesse tegenderest

    6 jaar geleden
    t zit dus in de familie. beter die gekken preventief opnemen en wegsteken. Echte marginalen dus niks aan verloren Integendeel
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Nu begrijp je ook direct waarom die man al van in zijn jeugd ontspoort is , met zulke ouders ! Ik zou graag zien dat in bepaalde gevallen de ouders mee verantwoordelijk zijn voor hun kinderen als door gebrekkige opvoeding hun kind zulke daden pleegt !
  • chantal bruyneel

    6 jaar geleden
    Die reactie zegt al genoeg!
  1. “30.000 buitenlandse bouwvakkers betalen hier nul euro”: bouwunie slaat alarm over belastingontduiking
    PREMIUM
    101

    “30.000 buitenland­se bouwvak­kers betalen hier nul euro”: bouwunie slaat alarm over belasting­ont­dui­king

    De schatkist loopt jaarlijks minstens 200 miljoen euro aan belastinginkomsten mis door buitenlandse bouwvakkers die nul euro belastingen op hun loon betalen, terwijl dat wel zou moeten. Waarom lijkt het alsof de fiscus vertikt erachteraan te gaan? Waarom wordt niets gedaan aan deze oneerlijke concurrentie? Voor Bouwunie is dit onhoudbaar: “Een buitenlandse onderaannemer die 40 tot 50 procent goedkoper is dan een Belgische is écht een probleem.”
  2. Na 37 jaar maakt hoofdinspecteur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”
    PREMIUM
    Interview

    Na 37 jaar maakt hoofdin­spec­teur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”

    “Het zal vreemd aanvoelen om vanaf nu niet anoniem te reserveren in een sterrenzaak”. 37 jaar was Werner Loens (62) inspecteur van Michelin, waarvan 17 jaar hoofdinspecteur Benelux. 8.500 restaurantbezoeken later gaat hij op pensioen en wilt hij voor het eerst op de foto. Wat is volgens Loens dé culinaire hotspot van het moment, verlopen de beoordelingen altijd eerlijk en objectief en wat voor tol heeft tweemaal per dag op restaurant gaan geëist van zijn lichaam? HLN schoof de benen onder tafel en vroeg het hem.