Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Marokkaanse mama laat pasgeboren baby verdrinken in toilet en verstopt lijkje "uit schrik voor schande die ze zou veroorzaken in gemeenschap"

Een 24-jarige vrouw uit Deurne is veroordeeld tot 6 maanden cel voor de dood van haar pasgeboren baby. De Marokkaanse beviel eind oktober 2016 op het toilet en was naar eigen zeggen in shock. Toen zij het kindje uit de toiletpot nam, was het overleden.

133 reacties

  • Serge Savary

    6 jaar geleden
    En dat er mensen berg en dal verzetten om toch maar aan een kindje te geraken
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Ja en bij haar thuis zijn ze allemaal blind want die hebben niks gezien of opgemerk van die 9 maanden dat ze vol zat ? En voor dat gespuis doen ze hier alles
  • Dirk Thyssen

    6 jaar geleden
    T'ja de ene mag al wat meer dan de andere hè . Waarschijnlijk hebben ze de " gemeenschap" niet willen verontrusten ,en waren ze bang van oproer . Dit is België anno 2018 . Wat gaat dat worden pakweg binnen 20 jaar ????
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    De jonge vrouw in Kessel-Lo (baby verstikt en in chirolokaal verborgen) heeft vijf jaar met uitstel gekregen maar 7 maanden effectief in voorhechtenis gezeten. Die zaak is naar Assisen gegaan. Ik zie twee maten en twee gewichten, waarschijnlijk vanwege een taalprobleem.
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Leila Ali, Vind ik ook en ik denk dat je tenslotte wel een trotse grootouder en nonkel zou zijn eens de plooien waren gladgestreken. De straf is ondermaats, maar dat ligt aan ons gerecht. Heeft niets met achtergrond te maken.