AP
Volledig scherm
© AP

Poetin ondertekent wet over tegensancties: "Ons antwoord op vijandige houding van VS"

Koude oorlogDe Russische president Vladimir Poetin heeft een wet ondertekend over tegensancties als antwoord op "de vijandige houding" van de Verenigde Staten en andere landen. Het document werd op 22 mei goedgekeurd door de Doema (het Russische parlement; nvdr) en op 30 mei door de Federatieraad.

4 reacties

  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Kalo kijk eens op de website van Lada Belgium eer ge domme praat verkoopt. De nieuwe modellen zien er prachtig uit en is in niets meer te vergelijken met die oude tankachtige bakken die hier tot in de jaren '90 hebben rond gereden!
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Hier in Europa staan ze nog te leuteren in wat ze als maatregel kunnen nemen. De Russen grijpen de koe bij de horens en laten niet met zich sollen. En laat ons maar de Russen te vriend houden, want hun gas zullen wij nodig hebben. Met een dergelijke president gaat Amerika vroeg of laat toch door de knieên.
  • Chris Vandorpe

    6 jaar geleden
    Kalo ,wil ik u een lijst bezorgen met europese lada dealers?
  • Kalo Anders

    6 jaar geleden
    Rusland rijd voor 50% vol met Europese wagens, maar hou het stil he ! In Europa daarentegen, is de laatste Lada dealer 10 jaar geleden gesloten. Niet dat het veel uitmaakte, maar toch.