Grootyatollah Ali Khamenei
Volledig scherm
Grootyatollah Ali Khamenei © AFP

Iraanse grootayatollah: "Europese droom over inperking van ons raketprogramma zal nooit waarheid worden"

Ali Khamenei, de Iraanse grootayatollah, heeft vandaag tijdens een televisietoespraak in Iran dreigende taal geuit aan het adres van "vijanden" van het land. Hij benadrukte het belang van het ballistische raketprogramma van Iran en beklemtoonde dat Iran niet van plan is om minder druk uit te oefenen in het Midden-Oosten.

15 reacties

  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Iran wil zijn eigen toekomst zelf kunnen bepalen en willen niet dat andere landen hun wil kunnen opleggen. Iran moet dus nooit zijn beveiligingswapens opgeven willen ze niet eindigen zoals zovele volkeren al geëindigd zijn. En dit artikel is volledig of gedeeltelijk fake, want Perzen zijn geen Arabieren, zoals al hier aangehaald werd. Laat ieder land zijn eigen toekomst bepalen, dan worden ze misschien minder moorddadig Mr Castelein.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    Iran of Perzie zijn geen arabieren maar ze hangen wel de zelfde moordende leer aan,een wrede sekte,Trump zou wel eens gelijk kunnen hebben maar onze linkse leiders zien niet dat ze hun eigen graf graven en de Westerse cultuur prijs geven aan de moordende islam,iets wat we dagelijks ondervinden,en evenals Trump is onze eigen BDW een politieker die zegt waar het op staat tot spijt van de cmdv,spa,groen ,zo is het
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Uit noodzaak meneer Peeters, omdat de ganse omringende regio daar klaar zit om dat Israël van de kaart te vegen.
  • hasso Naciye

    6 jaar geleden
    Amerika , Israël ,Rusland , Duitsland , Frankrijk , Engeland , China , Pakistan , India , Japan , noord en zuid Korea , mag atoom bom hebben maar Iran en Turkije mogen niet hebben . ieder land mag kernwapens hebben als ze geld hebben daar voor.
  • Ehsan Irani

    6 jaar geleden
    Sorry hoor , maar degene die dit geplaatst heeft moet echt terug naar school. IRAN is GEEN Arabisch land. totaal geen historisch besef. DOM !!!!!!