Veerle Dobbelaere, actrice en coach bij TalentTester
Volledig scherm
Veerle Dobbelaere, actrice en coach bij TalentTester © Laenen

Veerle Dobbelaere wint "Skeptische Put"-prijs voor pseudowetenschappen

De kritische vereniging SKEPP reikt dit jaar haar "Skeptische Put" uit aan actrice Veerle Dobbelaere. Die treedt op als coach voor het bedrijf TalentTester, dat carrièreadvies verstrekt op basis van gelaatsuitdrukkingen. "Wat deze beoefenaars onder meer via hun website beweren, deed zelfs de ervaren leden van de prijzencommissie slikken", zegt SKEPP.

5 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Als journalist meer belang hechten aan "beroemdheden" dan aan onafhankelijk onderzoek heet riooljournalisme. En is nooit iets geweest om trots op te zijn in de media wereld.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Toch wel bizar dat het altijd dezelfde mensen zijn die voor alles en nog wat in de prijzen vallen eh? Men zou bijna denken dat op voorhand gepland is.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Er zal aan SKEPP ook eens gevraagd worden om de destructieve instructies van de sektes uit de doeken te doen. Of zouden ze alléén de urinoir en de andere "natte" kamer mogen bestuderen en toelichten ? Stop de vervuiling van "er is meer tussen hemel en aarde", in de wegwerp- en verwerpingsmaatschappij.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Spijtig wanneer mensen bedrogen worden door iemand die ze vertrouwen ook al zullen zij zeggen dat hun coaching wel mogelijk is
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Klassiek verhaal van BV's die naast hun schoenen beginnen te lopen en denken dat zij slimmer zijn dan de rest. Een toneelschool blinkt nochtans niet uit in een hoge technische kennis van zijn leerlingen.