Achter het stuur van de auto zat een vrouw, mogelijk werd ze door de man gegijzeld.
Volledig scherm
Achter het stuur van de auto zat een vrouw, mogelijk werd ze door de man gegijzeld. © rv/Sam Ooghe

Politieagent schiet man neer in Gent: slachtoffer bedreigde vrouw met mes

In de wijk Nieuw-Gent is gisteravond een man neergeschoten door een politieagent. Dat gebeurde na een achtervolging. De man werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, maar is intussen stabiel. Net voor hij werd neergeschoten bedreigde hij een vrouw met een mes.

274 reacties

  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Het zou erg zijn dat omstanders de man van Afrikaanse origine viseerden en zomaar een verhaal verzinnen dat hij gewapend is... Het zou erg zijn, moest die man dan zinloos aan zijn verwondingen overlijden... Is er een soort massahysterie op komst?
  • francois de smedt

    6 jaar geleden
    het is tegenwoordig" in" laffe daders en foutieve, ondoordachte illegale toestanden om te toveren tot heilige beeldjes en en af te schilderen als engelen die niks verkeerd hebben uitgestoken
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    De vrouw is het slachtoffer!!!!! NIET de misdadiger, hij heeft wat hij verdiende!
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Het word tijd dat de media eens objectief reageerd,hoe durven ze deze moordlustige gek een slachtoffer te noemen,ik heb heel sterk de indruk dat de top van de pers linkser dan linkser is en partijdig is,en geen fan zijn van de politie,terwijl zij proberen om wel hun burgers te beschermen dit tot tegenstelling van de overheid die faalt keer op keer in hun beleid.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Ik vraag mij af waarom de leugenmedia weer telkens als het om asielzoekers gaat, de boel belazeren door subtiel van daders slachtoffers te maken in hun artikels??Alsof deze nigeriaan slachtoffer zou zijn omdat hij werd neergeschoten door de politie voor het gijzelen van een vrouw onder bedreiging met een mes....wíe is dader?????Manipulatie vd publieke opinie?Medelijden werkt niet meer, dan maar een andere tactiek?