ANP Pro Shots
Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Basisspeler Vormer keert tegen Italië bal van de lijn en speelt opnieuw gelijk met Oranje

Buitenlands voetbalNa zijn debuut tegen Slovakije mocht Ruud Vormer vanavond een eerste keer starten bij Oranje. De middenvelder van Club Brugge kon echter niet zegevieren tegen Italië na een nieuw gelijkspel in een oefenwedstrijd (1-1). De Gouden Schoen voorkwam wel een eerdere achterstand omdat hij nog een bal van de lijn keerde. Na 70 minuten zat de wedstrijd van de gewisselde Vormer er ook op.

25 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Vormer heeft in ieder geval de goede mentaliteit waardoor ik hem zelfs in de Belgische nationale ploeg zou durven zetten. Ik ben fan van Anderlecht maar ben niet tegen andere ploegen en heb ook respect voor goede spelers van de concurrentie.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Ja didier de coster bij den anderlecht moeten ze niet gaan zoeken he,zelfs de belgische ploeg niet,en ja Dendoncker mag mee,om de lijnen te kalken,om de piste van de training uit te zetten en om drank rond te dragen.O ja nog vergeten,op aanvraag van schanderlecht om zijn transfertwaarde wat te verhogen.
  • Lode De Bode

    6 jaar geleden
    Berry Colijn , inderdaad ..kijk maar naar de uitslagen vd belgische ploegen in de champions league in de laatste jaren ..vernedering met forfait cijfers thuis .. in de jaren tachtig bv had enkel Real Madrid meer uren europees voetbal dan Anderlecht en elk jaar waren meerdere belgische clubs die bij de laatste 4 of 8 zaten in europese competities.
  • Lucas Balieu.

    6 jaar geleden
    Van de spelers die op het veld stonden waren er 7 bij die tegen Portugal actief waren, van de spelers die tegen Slovakije actief waren stonden er maar 3 op het veld. Conclusie, totaal geen waarde hechten aan 'OEFENWEDSTRIJDEN' .Koeman wil alles wat hij tot zijn beschikking heeft een kans geven, hij weet echt wel waar hij naar toe wil....
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Nederland komt stilaan terug boven water. Het WK hebben ze gemist. Maar die domme Belgen - kEnnrs hahaha - hieronder beseffen niet eens dat NL op dit moment wel es van Belgie zou kunnen winnen. Tegen Portugal 3-0 ! En wij ???