Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Pascale Naessens: "Ik ben pas enorm beginnen vermageren toen ik meer vet ging eten"

ShowbizzPascale Naessens verafschuwt diëten. "Wie mijn manier van eten volgt, verliest sowieso gewicht", vertelt ze in HUMO. "Maar mensen bleven me maar vragen of het niet nog wat sneller kon." Dus gaf ze toe: samen met coauteur William Cordtvriendt legt ze in 'Puur & lichter' haarfijn uit wat we moeten eten om gestroomlijnd en fit te zijn. 

90 reacties

  • Nancy Verhaert

    6 jaar geleden
    @Jean-Marie Gijsen : Er bestaan idd scholen waar je dit kan leren : EANG Leuven is er één van. Je hoeft biochemicus te zijn om deze ‘manier van eten’ te begrijpen. PN vertelt geen onwaarheden.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Terecht dat dit in de rubriek showbizz stond. De onzin van dat lieve kind is niets nieuws maar opgezocht in vroegere literatuur. Ze denkt steeds dat zij het warme water heeft uitgevonden en schijnbaar loont dit omdat veel mensen haar geloven.
  • j hm

    6 jaar geleden
    Is de boekenbeurs weer op komst misschien?
  • wini teck

    6 jaar geleden
    Ha, niets nieuws onder de zon, vroeger noemde het Atkins dieet, nu Keto dieet. Alles hierover is al geschreven
  • Ronny Cockuyt

    6 jaar geleden
    Ik zag haar verleden week op tv,ik denk bij gils of zo,ik hoorde daar,je mag geen aardappelen,brood,pasta,en rijst eten,ik vraag mij dan wel af wat mag je dan nog eten dat goed is,want al die sapjes en wat dan nog zijn soms niet te eten.