De 22-jarige Cyril Vangriecken werd een week geleden in Luik doodgeschoten door Benjamin Herman
Volledig scherm
De 22-jarige Cyril Vangriecken werd een week geleden in Luik doodgeschoten door Benjamin Herman © RTBF

Vader van Cyril weigerde met Charles Michel en Jan Jambon te spreken tijdens begrafenis: "Het is in de gevangenis dat ze moeten zijn om actie te ondernemen"

De vader van Cyril Vangriecken, de 22-jarige student die vorige week in Luik in koelen bloede werd doodgeschoten door Benjamin Herman, is een gebroken man. Voor het eerst spreekt hij voor de camera over de tragedie die zijn familie heeft getroffen.

85 reacties

  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Ik had ze opgedragen om de begrafenis te verlaten, komt nog bij dat ze nu nog 28 terroristen gaan vrijlaten, waar zijn die onnozelaars mee bezig? Gaan die graag naar begrafenissen? En dan staan er hieronder nog een paar debiele reacties ook. Arm België.
  • francois campe

    6 jaar geleden
    Het is zeker de schuld van de regering .Zo mensen moeten ze terug naar het land van herkomst stuuren .punt
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    groot respect voor deze man, ik zou hun ook niet te woord staan ja misschien scheldwoorden en dat hoeft ook niet dus dik ok, ik begrijp de pijn van die man.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het probleem sleep al jaren aan en er wordt al jaren niets aan gedaan.Wel goed van die man dat die de ministers afwijst als ze hun 'medeleven komen betonen'.
  • Christophe Vandepoel

    6 jaar geleden
    Die man is nog heel beschaafd gebleven met ze niet ter woord te staan terwijl ze daar enkel komen om hun eigen geweten wat te sussen. Ik zou ze op een uiterst onvriendelijke manier verzocht hebben onmiddellijk op te krassen. De media zou smullen van de scene.