Twitter VDN Lille
Volledig scherm
© Twitter VDN Lille

'Veganistisch commando' valt restaurant in Lille aan, nadat eerder ook al plaatselijke viswinkel en slagerij eraan moesten geloven

Een 'veganistisch commando' heeft in het centrum van het Noord-Franse Lille gisteren overdag een restaurant kort en klein geslagen. 

9 reacties

  • Jan Decostere

    6 jaar geleden
    @dieter devreze. Lille is inderdaad frans want die noord-franse stad ligt, nogal logisch, in frankrijk. En als er nu een boeregat in de kempen dezelfde naam draagt, so be it. Er zijn wel nog steden en gemeentes in de wereld met eenzelfde naam. En hier gaat het duidelijk vermeld over lille in frankrijk.
  • tom de smet

    6 jaar geleden
    Extremistische veganisten... , waar gaat de wereld naar toe.
  • dieter devreze

    6 jaar geleden
    Hey kunnen we misschien correcte namen gebruiken. Lille is Frans en ligt in het Nederlands in de Kempen. Normaal spreekt iedereen over Rijsel.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Ik ben zelf nog veganist geweest voor een paar maanden, het is niet zo moeilijk als je zou denken als je voorbereid bent (weten waar je heel wat variatie hebt in veganistisch voedsel). Mij stoorde het niet moest iemand een hamburger eten of bbq maken naast mij (je kunt ook heel wat lekker veganistisch bbq bakken). Maar uw keuzes in voeding, kleding of geloof moet je nooit forceren (of verbieden) op een ander.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Extremistische veganisten, wel wel. Hun tekort aan vitamine B12 begint op te spelen zeker?