Yentl Messiaen
Volledig scherm
© Yentl Messiaen

Nog meer onweer op komst: komende dagen opnieuw kans op overstromingen

De volgende dagen blijft het erg warm, maar er zijn weer hevige onweers- en regenbuien op komst en dat brengt overstromingsgevaar met zich mee. Het KMI hanteert momenteel een code geel.

32 reacties

  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Momenteel 25 graden waar ik woon en de eerste onweders zijn zich in Wallonië aan het ontwikkelen. Ik vrees dat er weer enkele plaatsen het slachtoffer zullen zijn van overvloedige regen de komende 7 dagen. Het is al zomer vanaf half april en als ik een pull moet aandoen zal het zijn bij temperaturen onder 10 graden, dus binnen 5 maanden.
  • Jacqueline Mertens

    6 jaar geleden
    Sommige mensen hier mogen van mij eens wateroverlast meemaken.. ze zullen wel anders klappen dan en zeker als je man nog maar resent overleden is en dat je met alle smerigheid alleen staat..bel maar eens naar het nieuwe noodnummer.. je krijgt niemand aan de lijn.. echt triest hier in België
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    het zal altijd maar erger worden, de ozonlaag,en ben geen groene......................
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Soms denk ik dat de weerman/vrouw voor de voorspelling geblinddoekt een papiertje uit een bokaal trekt. Maar hoe dan ook, er zullen de volgende dagen weer veel slachtoffers van de voorbije wateroverlast hun hart vasthouden. Je zult maar in zulke omgeving wonen.
  • ROGER BERGHMANS

    6 jaar geleden
    Wim dat dacht ik ook. Tot ik enkele jaren geleden mijn kelder mocht leegpompen.