VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Scholen bezorgd om kinderen die meedoen aan ramadan: meer moe en minder geconcentreerd

Scholen maken zich zorgen over leerlingen die de ramadan volgen, de vasten van de moslims. Ze mogen een maand lang van 's morgensvroeg tot 's avonds laat niet eten of drinken. Kinderen zijn daar in principe van vrijgesteld, maar scholen zien leerlingen die al meedoen vanaf hun twaalfde. Ze zijn vaak moe en niet geconcentreerd, het gebeurt zelfs dat leerlingen flauwvallen in de klas.

142 reacties

  • Hicham Addaoui

    6 jaar geleden
    Sorry mensen ik doe ook ramadan jullie moeten wel een beetje recpect hebben voor e3 moslims wij hebben toch ook recpect voor jullie sorry echt hoe jullie doen wij zeggen toch ook niet had ergens anders varken eten en wij mogen zijn waar wij willen jullie zijn onze bazen niet dus in zou maar beter jullie monden houden vuile racisten en wij kunnen ons concentreren met de toetsen we gaan door let op mij woorden beetje recpect!
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Als scholen dan zeggen ouders weten van niks Hoe kan je dan samen werken met ouders Minstens een telefoon om vragen wat ouders weten ;eventueel akkoord gaan ??
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Bol het af, ga onnozel doen in uw land van herkomst. Pas u aan of als je dat niet kan ga dan terug vanwaar je komt. Wat belet u ?
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Murat volledig akkoord maar uwe zever niet opdringen aub
  • Freddy Clauw

    6 jaar geleden
    Gans de dag niet eten of drinken , en 's nachts feesten met een overmaat van eten en drank ,alles of niks , dat gaat het geloof niet aan , wel een wijze van leven .