Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zwaar onweer op komst: speciaal noodnummer opnieuw geactiveerd

Het KMI waarschuwt opnieuw voor zware regen- en onweersbuien vandaag, met zelfs code oranje. Binnenlandse Zaken heeft het speciale noodnummer 1722 voor niet-dringende brandweeroproepen alvast geactiveerd. Ook vrijdag zijn er lokaal nog felle onweders.

34 reacties

  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Vroeger regende het. Regende het in gans België, grote grijze wolkenvlakte. Nu gebruikt onze Lieve Heer een trechter - alles op één plek.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Mais enfin, hou nu toch eens op, in godsnaam. Die paniekzaaierij is meestal nergens voor nodig, het is van alle tijden dat het onweert en regent na een drukkende warme dag, en het is van alle tijden dat het daarbij op de ene plaats voor meer ongeregeldheden zorgt dan op de andere. Hebben jullie bevelen gekregen van een of andere instantie? Bijvoorbeeld de verzekeringssector? Als ge maar genoeg bommen gooit zullen er ALTIJD wel een paar raak zijn.
  • Jef Van De Plas

    6 jaar geleden
    Er zijn nu drie onweertjes volgens buienradar , het ene kruipt voorbij Aken, het andere voorbij Luxemburg en het derde sleept zich voort richting kust thv Lille (FR)
  • Peter Rousseeuw

    6 jaar geleden
    Erg genoeg als je door het noodweer getroffen word. En kan me best voorstellen dat t bij ons in de straat ieder voor zich zal zijn. Spijtig genoeg . Men gunt elkaar nu al amper een blik.
  • jacques philips

    6 jaar geleden
    Dank u redactie