BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Clijsters fileert de Belgische prestaties op Roland Garros: "David heeft een grandslamtitel in zich"

TennisNa een training aan de zijde van John McEnroe, tv-commentaar voor Eurosport en een verplichting voor de ITF vond Kim Clijsters in haar hectisch schema nog een gaatje om uw krant even te woord te staan. Gelukkig dat ze na een weekje vakantie in Noorwegen een frisse kijk had op Roland Garros.

6 reacties

  • Johannes Lagendijk

    6 jaar geleden
    mevrouw Clijsters, dezelfde mevrouw Clijsters die het tot op de dag van vandaag niet kan verkroppen dat niet zíj maar Justin Henin de beste Belgische tennister ooit is, tot op de dag van vandaag en daar ook alles behalve een geheim van maakt.
  • Danny De Ruelle

    6 jaar geleden
    David is misschien wel de perfecte brave schoonzoon, maar een GS winnen nooit van zijn leven, komt fysiek te kort en heeft geen winnaarsmentaliteit ..... ik hoop dat ik mij vergis en wat Elise betreft moet dringend taktisch in de leer gaan bij Henin als die tegen Halep had gespeeld had de uitslag juist andersom geweest 6-2/6-1 voor JuJu
  • vincent masschelein

    6 jaar geleden
    goffin wint nooit een grand slam,,,Thiem zn generatiegenoot daarentegen wel,,, goffin is gewoon geen top 10 speller,, nu en dan es een uitschieter tegen een top 10 speller,, meer zit er niet in
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Mooi bijbaantje om de Belgenlanders te bewieroken. Om wat anders trouwens? Nu het afgelopen is mag ze meteen naar huis en kunnen we gewoon verder naar het tennissen kijken.
  • Patrick Huwel

    6 jaar geleden
    Clijsters fileert de verkeerde vis. Elise kan nog een Grand slam winnen, Goffin met zijn uitvluchten niet.