Het meisje werd aangereden door een 59-jarige automobilist uit Knokke-Heist.
Volledig scherm
Het meisje werd aangereden door een 59-jarige automobilist uit Knokke-Heist. © Wouter Spillebeen

16-jarige fietsster kritiek na aanrijding in Kaprijke

Een 16-jarige fietsster is deze ochtend rond 7.30 uur in kritieke toestand naar het UZ in Gent gebracht na een zware aanrijding in de Vrombautstraat in Kaprijke.

78 reacties

  • Robbe Verbeke

    6 jaar geleden
    Het maakt me niet uit wie er voorrang had en wie niet. Het is voor mij het belangrijkst dat het meisje het overleeft. Ik ken haar omdat ik met haar op gwp en voor mij was het ook een klap om dit te horen. Dus mensen ik vraag jullie vriendelijk om te stoppen met het argumenteren over de voorrang.
  • Sander Maegerman

    6 jaar geleden
    Mensen ga niet tevlug conclusies maken, dit meisje ligt in het ziekenhuis. Als je niet zeker weet wat er gebeurt is wijs dan naar niemand. Ik ben een klasgenoot van de jongen die samen methaar onderweg was naar school. Hij heeft alles zien gebeuren dat is een enorme trauma, ook voor de autobestuurder. Dus zeg niet dat het die of die was die in fout zat, maar hoop dat het goed komt met haar.
  • Vanderstraeten Bernard

    6 jaar geleden
    Als fietser heb je niet overal automatisch voorrang. Maar helaas denken fietser vaak van wel. Ik ga mij niet uitspreken over dit ongeval want ken niet alle feiten maar het verwonderd mij als je ziet hoe toch een deel van de fietsers zich niks aantrekken van de andere weggebruikers en voetgangers die doen dit klop hetzelfde. Iedereen weet dat het gevaarlijk maar toch lopen voetgangers zonder kijken de straat over.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Idd Tom fietsers denken dat ze altijd voorang hebben, zeker voorrang van rechts, ook al rijdt de,auto op een voorrangsbaan. Ze moeten dringend bessefen dat alle borden voor hen gelden. Waarom moeten zij dan geen rijbewijs halen?
  • Frans Van Hoyweghen

    6 jaar geleden
    raf sonneville en de omgekeerde driehoek (voorrang verlenen) dat heb je dan niet gezien, of weet je dat niet.