Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © laenen

13-jarig meisje aangereden in Antwerpen

Vanochtend rond 8.15 uur werd een 13-jarig meisje uit het Antwerpse district Deurne aangereden door een personenwagen. Het meisje werd naar het ziekenhuis gevoerd, maar is niet in levensgevaar.

7 reacties

  • Els Pauwels

    6 jaar geleden
    Stop eens met steeds in een auto te kruipen. Of is iedereen fysiek gehandicapt en niet meer in staat om te fietsen. Leeglopers
  • Ruzanna Hovakimyan

    6 jaar geleden
    ik heb het ongeval zien gebeuren en ik hoop dat zowel het belgisch slachtoffer, als de jonge bestuurder dit te bovenkomen.
  • Tiziana Troukens

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat de fout bij het kind ligt. En vanwege de buurt en dus afkomst zal iedereen het daar ook over eens zijn. Toen gelijkaardig een tijd geleden een (niet buitenlands...) kind zo achter een achteruit rijdende vuilniswagen overstak, was die chauffeur een moordenaar... de waarheid ligt in het midden. En ik ken de turnhoutsebaan: onmogelijk haar te zien komen, oké, maar die baan rij ik aan max 5km/u net omdat ze daar langs álle kanten onverwacht oversteken.
  • Johnny Dujardin

    6 jaar geleden
    Heel juist...als zwakke weggebruiker moet je altijd attent zijn voorrang of niet. Uw leven hangt ervanaf. Ik zie voetgangers zonder kiijken op zebrapad oversteken. Waanzinnig. Er kan altijd iets fout gaan. Verstrooid.verblind..dronken..drugs..minder goeie chauffeur enz. Soms krijg ik er kippenvel van hoe mensen risico nemen.
  • WALTER WIELANDT

    6 jaar geleden
    zelfs aan een zebrapad moet je uit je doppen kijken ,,,als ik wil oversteken doe ik teken met mijn arm en dan stoppen ze soms zelfs nog niet !