© Facebook

Antwerpenaar vraagt vriendin ten huwelijk met alligators als getuigen

Geen beter moment om je vriendin ten huwelijk te vragen dan wanneer er een stuk of tien alligators op de loer liggen. Dat moet Sam Van Reeth uit Brecht gedacht hebben toen hij in het Amerikaanse park Gatorland zijn vriendin Chana ten huwelijk vroeg.

nkdr

In Florida krijgen de mensen regelmatig bezoek van ongewenste alligators, maar Sam en Chana besloten de dieren zelf een bezoekje te brengen in het dierenpark Gatorland. “Een vriend had me verteld dat Gatorland een unieke ervaring was en we houden van dieren. We vonden het absoluut fantastisch”, vertelde Van Reeth aan WKMG.

Het park staat bekend als de “alligatorhoofdstad van de wereld” en biedt een thuis aan meer dan 2.000 van de angstaanjagende dieren. Een tiental van hen keek van heel dichtbij toe hoe Sam een compleet verraste Chana ten huwelijk vroeg. De organisatie achter het park vond het aanzoek geweldig en deelde het op Facebook: “Zo fantastisch om deze daad van liefde te zien tegen onze prachtige achtergrond van onze natuur.”

Voor wie nog niet zeker was na het zien van de foto’s: Chana zei ja. De twee lieten ook nog weten op hun huwelijk zeker een verwijzing naar de alligators te willen die getuige waren van hun aanzoek.

© Facebook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER