© Photonews

Broer zet het telefoonnummer van Kylie Jenner online

Er verscheen op de Twitteraccount van Rob Kardashian een nogal bijzondere boodschap met daarin het telefoonnummer van zijn halfzus Kylie Jenner. Die gegevens deelde hij naar eigen zeggen met de wereld omdat Blac Chyna, de moeder van zijn ongeboren dochter, niet werd uitgenodigd op de babyshower die Kylie voor het kindje organiseert.

flb

Liefst 6 miljoen volgers konden het nummer van Kylie Jenner te pakken krijgen als ze gewoon even naar de Twitteraccount van haar halfbroer Rob Kardashian waren gesurft. Die had dat uit wraak gedeeld omdat zijn halfzus zijn zwangere vriendin Blac Chyna niet zou hebben uitgenodigd voor het babyfeestje voor zijn ongeboren kind. Om alles meteen duidelijk te maken, liet hij er ook nog bij weten dat hij het nummer bewust lekte en niet omdat zijn account zou zijn gehackt.

Dat Blac Chyna niet welkom zou zijn op het feestje dat door Kylie wordt georganiseerd, hoeft wel niet helemaal te verbazen. Chyna heeft namelijk al een kind met Tyga en laat dat nu het huidige vriendje zijn van Kylie. Bovendien is Chyna ook beste vrienden met Amber Rose, en dat is dan weer de ex van Kanye West.

Naar verluidt heeft Kylie ondertussen wel een nieuw nummer. Berichtjes sturen heeft dus geen zin meer. Blac Chyna heeft alvast laten weten dat ze zelf een babyshower organiseert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer