Christian Bale, Chris Hemsworth en 50 cent
Volledig scherm
Christian Bale, Chris Hemsworth en 50 cent © rv

Zij gingen Johnny Depp voor: ook deze acteurs mergelden zich uit voor een filmrol

FilmAfgelopen weekend verscheen acteur Johnny Depp (54) graatmager in het openbaar. Zijn fans maakten zich zorgen en dachten dat hij ziek was, nu blijkt dat de transformatie naar alle waarschijnlijkheid het gevolg is van een filmrol die hij speelde. Maar hij is niet de enige acteur die tientallen kilo's verloor voor een rol, hun toewijding leverde vaak zelfs een Oscar op.

12 reacties

  • Marius Merchiers

    6 jaar geleden
    Christian Bale is vooral fantastisch. Hij was al super als kindacteur in Empire of the Sun. Zo'n doorzettingsvermogen om zo sterk af te vallen en dan terug snel spieren op te kweken voor een andere rol!
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    En straks worden ze ECHT ziek..
  • Wim Peeters

    6 jaar geleden
    Hoe je zoveel kan afvallen op korte tijd? Dat is simpel, gewoon weinig eten. Voor vele mensen met overgewicht is dit geen probleem die zich een eerste keer wagen aan dit soort crash diëten. Het probleem is je eetpatroon blijvend aanpassen want we komen allemaal wel eens terecht in een situatie van stress of bepaalde ziektes waardoor de goede inspanningen verloren gaan en de meeste zien er tegenop om zich dan terug aan een crash dieet te wagen.
  • Johan De Cauwer

    6 jaar geleden
    Ik vroeg me eerst af hoe ze dat deden, zoveel afvallen, maar uiteindelijk staat het in het artikel: gewoon niet (of toch erg weinig) eten. Je vraagt je af wat het nut van dieetboeken is, want het is dus simpel om veel af te vallen... ;-)
  • Triz Forlin

    6 jaar geleden
    Christian Bale is de beste van ze allemaal