© Jan Auman

Win een zitbank van het Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center gaat haar meubilair vernieuwen en geeft de oude stoelen en banken gratis weg aan verenigingen.

jaa

Het meubilair van Wijnegem Shopping Center wordt volledig vernieuwd. De bestaande banken worden vervangen door gezellige zithoeken, met onder meer tapijt en oplaadpunten voor smartphones en laptops.

Het bestaande meubilair wordt daarom weggeschonken aan verenigingen. Wie interesse heeft in een of meerdere banken (max. vijf stuks per vereniging), moet op de bank gaan zitten met het logo van de vereniging in de hand (bijvoorbeeld een embleem of het logo geprint op papier).

Het volstaat om daarvan een foto te maken en samen met de contactgegevens van de vereniging door te mailen aan hallo@wijnegemshoppingcenter.be.

“Eerst is eerst”, stelt woordvoerster Katrien Geysen het klaar en duidelijk. “We creëren hier straks op meerdere plaatsen nieuwe gezellige zithoeken waar onze klanten elkaar kunnen treffen of even kunnen uitrusten. Om onze klanten beter te verwelkomen, komt er ook een nieuwe infodesk, veel prominenter aanwezig dan de huidige, wat verstopte versie. Op drukke dagen zullen we extra hosts en hostessen inschakelen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER