Karel Ghysels
Volledig scherm
© Karel Ghysels

Omstaanders bevrijden chauffeur uit brandende auto aan station Aalst

Op de parking achter het station van Aalst is een Renault Clio volledig uitgebrand. De man was net vertrokken met zijn wagen toen het voertuig plots vuur vatte. De vlammen waren onmiddellijk heel hevig en zorgden voor een grote rookontwikkeling op de parking. 

19 reacties

  • Geert Callebaut

    6 jaar geleden
    Hallo ik ben Geert het slachtoffer, Ik heb geen brandwonden. Bij deze zou ik de persoon of de personen die mij gered hebben willen bedanken!! Geert Callebaut
  • Machteld Demaegd

    6 jaar geleden
    Waarom altijd zo'n negatieve commentaar geven als je niet weet wat er met de wagen scheelde? Benzine gevaarlijk? Diesel gevaarlijk? Batterijen gevaarlijk? JA, alles is gevaarlijk. Oplossing: dan moeten we allen maar met de gewone fiets rijden zeker? Alleszins veel sterkte en snel herstel voor de bestuurder en een dikke duim voor de helpers!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Bizar dat dit vaak gebeurt te laatste tijd met Peugeots, Clios... moeten de oudste auto's spontaan ontvlammen om bewijs te laten verdwijnen?
  • christine van meerhaeghe

    6 jaar geleden
    de voordelen van benziene !!!
  • Erik Van Bever

    6 jaar geleden
    Kan ook zijn dat het onderhoudstermijn is overschreden, een paar weken terug is er een Lambo op uitgebrande als ik me niet vergis is er ook een Tesla uitgebrand. Kan elk automerk overkomen