Melania verscheen vanavond opnieuw aan de zijde van Trump.
Volledig scherm
Melania verscheen vanavond opnieuw aan de zijde van Trump. © EPA

Melania Trump verschijnt opnieuw naast echtgenoot Donald: "Het gaat zeer goed met haar"

TrumpNa weken van afwezigheid en speculatie is ze vandaag voor het eerst weer in het openbaar verschenen. First lady Melania Trump zat naast echtgenoot Donald tijdens een bijeenkomst van de nationale rampenbestrijdingsorganisatie FEMA. "Het gaat zeer goed met Melania Trump", zei Donald eerder al op Twitter De Amerikaanse president verwees alle speculaties over zijn vrouw naar de prullenmand en lanceerde nog maar eens een aanval tegen de media.

9 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Ze doet het geweldig als first lady"? Wat heeft dat mens dan eigenlijk al gedààn? Wel veelzeggend dat ze niet meegaat op Trumps buitenlandse trips en dat ze zelfs niet meeging naar zijn buitenverblijf!
  • jim choose

    6 jaar geleden
    Haha de media met hun fake news weer voor schut gezet door Trump
  • x x

    6 jaar geleden
    Inderdaad, de pers is een gigantisch probleem in de wereld. Wat vrije pers zou moeten zijn met neutrale journalistiek is bijna altijd politiek gekleurd of met een duidelijke opinie. Ik wil mijn opinie zelf vormen.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Het feit dat zij niet voor haar eigen mag praten zegt genoeg.
  • Nancy Dequirez

    6 jaar geleden
    Stop ermee met al jullie commentaren . Iedereen leeft hun eigen leven !!! Elk mens is uniek, en leven hun leven zoals zij het willen en beslissen . Positief of negatief , de keuzes dat ze maken moeten ze dan ook aanvaarden .
  1. KIJK. Nederlandse Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputatie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexemplaren”

    KIJK. Nederland­se Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputa­tie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexem­pla­ren”

    Nadat het nieuws uitbrak dat de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok (66) haar neus moet laten amputeren door huidkanker, deelt Anita van der Linde haar ervaring. Zij onderging elf jaar geleden dezelfde operatie, omdat ze aan een zeldzame vorm van kanker leed. “Eerst hield ik me sterk wanneer ik in de spiegel keek, maar na een paar dagen brak ik volledig”, getuigt ze. Na een tijdje begon Anita met het dragen van neusprotheses en die komen voor in alle vormen en kleuren. “Per seizoen laat ik mijn neus opmeten, dan krijg ik een lichte neus voor de winter en een iets donkerdere neus voor in de zomer.”
  2. Iran pakt uit met nieuw type kamikazedrone: “Juweel voor de grondoorlogsvoering”

    Iran pakt uit met nieuw type kamikaze­dro­ne: “Juweel voor de grondoor­logs­voe­ring”

    De Iraanse Revolutionaire Garde heeft zondag een nieuw type kamikazedrone voorgesteld. Volgens Tasnim, een persbureau gelieerd aan de Garde, is het toestel vergelijkbaar met de Zala Lancet, een drone van Russische makelij uit 2020. Iraanse kamikazedrones van de types Shahed worden geregeld ingezet in de oorlog in Oekraïne. Hetzelfde geldt voor de Lancets. Tasnim noemt de nieuwe kamikazedrone “een juweel voor de grondoorlogsvoering”.