BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Was het niet beter om Dendoncker of Boyata te laten starten?": Twitter stelt keuze Martínez flink in vraag

Geen Leander Dendoncker of Dedryck Boyata aan de aftrap vanavond, wél Laurent Ciman. De 32-jarige verdediger kreeg het etiket van stand-in voor de geblesseerde Vincent Kompany, terwijl Dendoncker en Boyata hoe dan ook bij de 23-koppige selectie horen. Op Twitter roept de keuze van Martínez dan ook vragen op. Een overzicht. 

17 reacties

  • christy august

    6 jaar geleden
    Wat Martinez in mijn ogen verkeerd doet is Kompany meenemen , voor eens enkele minuten op het plein te staan en dan met een zogezegde blessuur om vervanging vragen . De rest zijn geen kleine kinderen meer en kunnen ook zonder Kompany hun plan trekken . Velen zouden zelfs tevreden zijn als hij thuis zou blijven , maar mogen er niet voor uitkomen .
  • Marnix Malone

    6 jaar geleden
    Wat doet Ciman eigenlijk verkeerd, behalve secuur de verdediging leiden (williswaar op een andere dan Kompany). Boyata en Dendoncker zijn nog geen leidende figuren.. Je kan anders toch geen automatismen kweken?
  • Alex Platteeuw

    6 jaar geleden
    De rode duivels snakken naar de zonnige stranden en zullen misschien de poule door lopen maar daarna met de billen bloot naar de Europese/Chinese bestemmingen terug keren
  • David Berckmoes

    6 jaar geleden
    Ciman.... zet liever een jong talent op deze plaats die ervaring kan gebruiken ipv deze 32- jarige cv die in mijn ogen tekort schiet! Geen fan van Ciman!
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Moest Vincent niet klaar zijn op WK dan zou ik eerder een Boyata of een Dendoncker uitspelen op die positie en niet Ciman