Deze fan van Club Brugge protesteerde ludiek tegen de VAR - de videoref.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze fan van Club Brugge protesteerde ludiek tegen de VAR - de videoref. © Photo News

Na de 'clear errors' van de videoref: hoe moet het verder met onze arbitrage? "Er zijn belangrijke fouten gemaakt"

Jupiler Pro LeagueClub Brugge is kampioen en de Rode Duivels kunnen mathematisch nog wereldkampioen worden. Éven praat niemand meer over de videoref. Nu het stof is gaan liggen: tijd voor een analyse van scheidsrechtersbaas Johan Verbist en internationale supervisor Werner Helsen. “Laat ons het kind niet met het badwater weggooien.”

5 reacties

  • jimmy leirens

    6 jaar geleden
    Zonder VAR waren de boeren nooit kampioen!
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Zonder VAR stond anderslecht NOOIT in de top 4!
  • bert de jaegher

    6 jaar geleden
    zolang hun eigen ploeg geen nadeel ondervindt door de VAR dan is er geen probleem maar owee als het omgekeerd is en dan nog met de kbvb-ondervoorzitter Verhaeghe op kop. Kleine kinderen zijn het want enkel 1 team telt voor hen en niet de kwaliteit van het voetbal.
  • Gilbert Van Noppen

    6 jaar geleden
    Er zijn geen fouten gemaakt de clubs en vooral de trainers moeten aanbanden gelegd worden of zij moeten het maar doen ,die zien altijd dingen anders dan scheidsrechter het is gewoon ziekelijk aan het worden.
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Heel die po afschaffen RSCA heeft geprobeerd kreeg tegen Charleroi en 2 keer tegen Brugge 6 punten cadeau en Coucke gaat niets veranderen ,supporters willen die Po weg ,kleine ploegen zijn het slachtoffer en moeten verdwijnen ,dat is het doel van Mister Coucke en Mister Verhaeghe !!!