Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dries Mertens openhartig: "Ergens ben ik blij dat ik op dit moment geen kinderen heb. Dat heeft me wat blessureleed bespaard"

Dries Mertens is meer dan alleen ‘hot’ in Napels. In het programma ‘Dries Mertens: God in Napels’ op Eén legde de Rode Duivel zijn ziel bloot. Over Napoli, zijn familie én last but not least: het WK in Rusland.

26 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    prachtige kerel die dries,nog veel speel plezier in napoli en italie dries,je hebt een goeie keuze gemaakt en zulke supporters als in napoli vindt je in gans belgie niet ,hier breken ze liever eigen volk af,en vereren ze uitschot,en eindelijk eens een goeie reportage goed gebracht en eens geen onkunde en naapen van nederlanders moeten aanhoren
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Zou wel voor het grote geld naar China willen maar zijn vrouw wil niet. Want er blijft veel geld nodig om nadien verder te leven op voet van nu. Ik vraag me dan af wat die mensen belet om gelijk vele anderen te gaan werken tot 65.
  • gilberte Vergaelen

    6 jaar geleden
    Mooie reportage, 100 x beter dan Ter zake en De Afspraak
  • robert agten

    6 jaar geleden
    gisteren reportage gezien. Ben geen voetbalfan, maar chapeau voor Dries . Vlot ter taal, spontaan, bescheiden en met beide voeten op de grond. Ik vrees dat ik in zijn geval en op zijn leeftijd het hem niet zou kunnen nadoen. Prachtig !!
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Moesten ze eens allemaal wat openlijker mogen praten we zouden een heel ander beeld van voetballers krijgen.Het begint meestal met het opofferen van hun jeugd en vrienden.Dat ze dan later eens uit den band springen vind ik dan maar meer dan normaal.